ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Sosyal Destek Hizmetleri Alınan Tedbirler Eşliğinde Sürüyor

Tarih : 01 Nisan 2020
Sosyal Destek Hizmetleri Alınan Tedbirler Eşliğinde SürüyorÜmraniye Belediyesi vatandaşlara sunduğu sosyal destek hizmetlerini, vatandaşların sağlığına yönelik aldığı tedbirler eşliğinde sürdürüyor. Koronavirüs nedeniyle belediyeye sosyal destek talebi ile gelen vatandaşlar, sosyal mesafenin korunması amacıyla belediyenin içerisindeki restorantta misafir ediliyor.

Ümraniye Belediyesi vatandaşlara sunduğu sosyal destek hizmetlerini, vatandaşların sağlığına yönelik aldığı tedbirler eşliğinde sürdürüyor. Koronavirüs nedeniyle belediyeye sosyal destek talebi ile gelen vatandaşlar, sosyal mesafenin korunması amacıyla belediyenin içerisindeki restorantta misafir ediliyor.

Ümraniye Belediyesi koronavirüs salgınının ardından yoğunlaşan sosyal taleplere cevap verebilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bu süreçte koronavirüse karşı tedbirlerini de en üst düzeye çıkardı. Ümraniye Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne gelerek ihtiyaçları için başvuruda bulunan vatandaşlar, yoğunluk oluşmaması için belediyenin içerisinde bulunan Çiçek Restorant’ta misafir edilmeye başlandı. Vatandaşlar iki metre mesafe bırakılan sandalyelerde sıralarının gelmesini beklerken, görevliler sırası gelen vatandaşlara eşlik etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne giriş yapan vatandaşlar, ellerini dezenfektan ile temizledikten sonra masalara yönlendirilerek talepleri alındı. Bu uygulama ile vatandaşlar hem dışarıda beklemek zorunda kalmazken hem de sosyal mesafe korunarak koronavirüs salgınına karşı önlem alındı.

FOTO GALERİ