Âşıklar Şöleni Ümraniyelilerden Büyük İlgi Gördü

Tarih : 09 Aralık 2019
 Âşıklar Şöleni Ümraniyelilerden Büyük İlgi GördüÜmraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Âşıklar Şöleni, sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu yıl, ilki Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 1. Uluslararası Âşıklar Şöleni’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan aşıklar şölenine, 14 aşık katıldı. Programa katılan aşıklar, Âşık Erzade Kapan, Maksut Feryadi, Zikri Topaloğlu, Mustafa İnce, Bayram Denizoğlu, Öksüz Ozan İhsan, Rahmi Maragali (İran), Turnaz Altın Soy (Azerbaycan), Baki Çetin, Öksüz Ozan Ahmet, Osman Feryadi, Yakup Temel, Zakir Tekgül ve Şenol Muratoğlu birbirleri ile atışarak izleyicilere inanılmaz bir gün yaşattı.

Yoğun ilgiyle karşılanan 1. Uluslararası Âşıklar Şöleni, izleyicilerden büyük alkış aldı.