ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Sıfır Atık Bilinci İçin Öğrencilere Gezi Düzenlendi

Tarih : 25 Ekim 2019
 Sıfır Atık Bilinci İçin Öğrencilere Gezi DüzenlendiÜmraniye Belediyesi tarafından öğrencilerin çevre temizliği ve sıfır atık bilincinin gelişmesi için ambalaj, atık ayrıştırma tesisine gezi düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi tarafından öğrencilerin çevre temizliği ve sıfır atık bilincinin gelişmesi için ambalaj, atık ayrıştırma tesisine gezi düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan okullarda geri dönüşüm, çevre temizliği, sıfır atık ve ekoloji üzerine eğitimlerini sürdürürken, bu eğitimlere bir yenisini daha eklemek için ilkokul öğrencilerine gezi düzenledi. Ümraniye 23 Nisan Kaptanoğlu İlkokulu’ndan çok sayıda öğrenci, Ümraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden uzman ekipler ve öğretmenleri eşliğinde ambalaj, atık ayrıştırma tesisini gezdi. Öğrencilere bu gezi sırasında tesisteki çalışmalar, atıkların ayrıştırılması ve geri dönüşümle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Uzun bir süre tesisi gezen öğrenciler, gezinin ardından önemli bilgiler edindi.

FOTO GALERİ