Sevgi Varsa Engel Yoktur

Tarih : 03 Aralık 2020
Sevgi Varsa Engel YokturÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın yanı sıra Ümraniye Kent Konseyi Engelliler Komisyonu üyeleri katıldı.

Programda konuşan Başkan Yıldırım, sevginin olduğu yerde hiç bir engelin olmayacağını dile getirerek, dünya engelliler gününü kutladı. Başkan Yıldırım, kent konseyinde görev alan engelli vatandaşlara yaptıkları çalışmalardan dolayı  teşekkür ederek, hediye ve plaket takdiminde bulundu.

Öte yandan günün anısına bir de  kitap okuma yarışması düzenlendi. Belirlenen kitaplar  okunduktan sonra,  ödüller yapılacak bir programla kendilerine takdim edilecek.