SERBEST KÜRSÜDE PANDEMİ DÖNEMİNDE BESLENME KONUŞULDU

Tarih : 25 Mart 2021
SERBEST KÜRSÜDE PANDEMİ DÖNEMİNDE BESLENME KONUŞULDUKoruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral Serbest Kürsü programına katılarak, “Covid-19 Döneminde Beslenmenin Anahtarı” adlı bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi’nin tarafından düzenlenen Serbest Kürsü programının konuğu Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral oldu. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programda Oğuz Özyaral, Ümraniyelilere “Covid-19 Döneminde Beslenmenin Anahtarı” adlı bir seminer verdi. Koronavirüsle mücadelede bağışıklık sistemle, sağlıklı yaşam ve beslenmenin öneminden bahseden Özyaral’ın verdiği seminer büyük ilgi gördü.

Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen etkinlik, Ümraniye Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.