ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ŞAMPİYON ÜMRANİYE

Tarih : 31 Mayıs 2021
ŞAMPİYON ÜMRANİYEÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2. Lig A Grubu 3. Etap maçlarının tamamını kazanarak, şampiyon oldu. Hentbol takımı bundan böyle 1. Lig’de mücadele edecek.

2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Sivas’ta oynadığı tüm maçları kazandı. Sivas Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmalarda Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı; Kadirli Savrun Spor Kulübü,  Nurdağı Belediye Spor Kulübü ve Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile mücadele etti.

Oynadığı tüm maçları kazanarak, 1. Lig’e yükselen Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, büyük bir başarıya imza attı. Başkan İsmet Yıldırım şampiyonlukla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Yıldırım: “Ümraniye’mizin gururu olan hentbol takımımız lig boyu sürdürdüğü başarılı performansını Sancaktepe karşısında 35-25 üstünlükle tamamladığı maçta şampiyonluk ile taçlandırdı. Şampiyon takımımızı kutluyor, yeni sezonda 1. Lig mücadelelerinde başarılar diliyorum” dedi.

FOTO GALERİ