ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Tarih : 09 Haziran 2021
ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN YILDIRIM'A ZİYARET2. Lig’deki mücadelesini şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig’e yükselen Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, Başkan İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde başarılarına bir yenisini daha eklemişti. Kulüp bünyesinde yer alan hentbol takımı mücadele ettiği ligde şampiyon olarak bir üst lige çıkmaya hak kazanmıştı. Başkan İsmet Yıldırım, büyük bir başarı ortaya koyarak şampiyon olan hentbol takımının oyuncularını belediyede ağırladı. Sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Yıldırım, gösterdikleri başarıdan dolayı hepsini tebrik etti. Başkan Yıldırım ziyaret sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizden beri spora ve sporculara desteğimizi hiç eksik etmedik. Ümraniye’mizin sporla anılan ve bu alanda marka bir şehir olmasını istiyoruz. Kulübümüzün birçok branşta elde ettiği başarılar amacımıza adım adım yaklaştığımızı gösteriyor. Hentbol takımımızın şampiyonluğu bizi gururlandırdı. Başarılarını 1. Lig’de de devam ettirmelerini diliyorum. Tüm sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum” dedi.

FOTO GALERİ