ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Sağlık Seminerleri Devam Ediyor

Tarih : 31 Ekim 2019
Sağlık Seminerleri Devam EdiyorÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile düzenlenen sağlık seminerleri çerçevesinde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Özbağrıaçık meme kanseriyle ilgili bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile düzenlenen sağlık seminerleri çerçevesinde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Özbağrıaçık meme kanseriyle ilgili bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan birbirinden farklı ve yararlı etkinlik Ümraniyeliler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu etkinlikler kapsamında Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğiyle bir sağlık semineri düzenlendi. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Özbağrıaçık, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mimoza Salonu’nda meme kanseriyle ilgili bir seminer verdi. Dr. Özbağrıaçık, katılımcılara meme kanserinin belirtileri, teşhisi ve tedavi yöntemleriyle ilgili bilgi verdi. Dinleyicilerin sorularını da yanıtlayan Özbağrıaçık, programa katılanlar tarafından ilgiyle dinlendi.

FOTO GALERİ