ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’dan Başkan İsmet Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 20 Haziran 2019
Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'dan Başkan İsmet Yıldırım'a ZiyaretOrman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Ardından Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ümraniyelilerle de bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Ardından Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ümraniyelilerle de bir araya gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Başkan İsmet Yıldırım’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yıldırım ise, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na nazik ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür etti. Makamdaki ziyaretin ardından Eski Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ümraniyespor Kulübü’nü ziyaret ederek, başkanlığa yeni seçilen Tarık Aksar ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. Ziyarette Eski Bakan Veysel Eroğlu’na, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu da eşlik etti. Ümraniye’deki ziyaretlerine esnaflarla bir araya gelerek devam eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, esnaflara da hayırlı işler diledi.

FOTO GALERİ