ÖĞRENCİLER LGS STRESİNİ PİKNİKTE ATTI

Tarih : 01 Temmuz 2021
ÖĞRENCİLER LGS STRESİNİ PİKNİKTE ATTIÜmraniye Belediyesi’nden gençleri mutlu eden bir organizasyon daha! Liselere Geçiş Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Ümraniyeli öğrenciler, Başkan İsmet Yıldırım’ın da katıldığı piknikte doyasıya eğlendi.

Gençlerin iyi bir lisede eğitim görmeleri için hem Aliya İzzet Begoviç Kültür ve Eğitim Merkezi’nde hem de, Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde; LGS Hazırlık Kursu veren Ümraniye Belediyesi, bu kez de öğrencilerin heyecanla beklediği sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından düzenlediği piknikle gençlerin stresini bir nebze de olsun azaltmış oldu.

Pikniğe katılan öğrenciler; çuval, halat ve yumurta taşıma yarışmalarında hünerlerini sergilerken, futbol ve voleybol oynayarak da eğlenceli vakit geçirdi. Yarışmayı birincilikle kazanan öğrencilere, “Kıtaların Hakimi” oyunu hediye edildi.