ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Müzik Akademisi Online Eğitime Başladı

Tarih : 31 Mart 2020
Müzik Akademisi Online Eğitime BaşladıDünyayı etkisi altına alan koronavirüs(Covid-19) salgınının ardından eğitimlerine ara veren Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi, online eğitime başladı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs(Covid-19) salgınının ardından eğitimlerine ara veren Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi, online eğitime başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösteren koronavirüs(Covid-19) salgınının ardından eğitimlerine ara veren Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi, eğitimlerine online ortamda yeniden başladı. Müzik Akademisi bundan böyle derslerini internet ortamından sürdürecek. Eğitimlerini her koşulda sürdürmek isteyen Müzik Akademisi eğitmenleri, öğrencileri ile online ortamda buluşarak ilk derslerini gerçekleştirdi. Akdeminin 5 eğitmeni piyano, keman, gitar ve şan olmak üzere 4 branşta, 290 öğrenci ile online ortamda buluşarak ilk derslerini başarılı bir şekilde tamamladı.

Müzik Akademisi keman eğitmeni Hande Şan, “Covid-19 salgınından sonra derslerimizi online olarak yapmaya başlıyoruz. Online ortamda bu ilk dersimiz olacak. Bende çok heyecanlıyım. Bize bu imkanı sunan Ümraniye Belediye Başkanımız İsmet Yıldırım’a teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO GALERİ