ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Minikler Ümraniye Belediyesi’nin Düzenlediği Futbol Turnuvası’nda Mücadele Etti

Tarih : 19 Kasım 2019
Minikler Ümraniye Belediyesi'nin Düzenlediği Futbol Turnuvası'nda Mücadele EttiÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şenlik Ligi Futbol Turnuvası’, miniklerin kıran kırana süren mücadelesine sahne oldu. Turnuvaya katılan takımların yaptığı maçları Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da izleyerek çocuklara destek verdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şenlik Ligi Futbol Turnuvası’, miniklerin kıran kırana süren mücadelesine sahne oldu. Turnuvaya katılan takımların yaptığı maçları Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da izleyerek çocuklara destek verdi.

Ümraniye Belediyesi tarafından ara tatil nedeniyle Çakmak Spor Kulübü Tesisleri’nde ‘Şenlik Ligi Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Turnuvaya 10 yaş grubundaki çocukların oluşturduğu farklı ilçelerden 12 takım katıldı. Çocuklar arasındaki karşılaşmalar yoğun mücadeleye sahne olurken, maçları Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım başta olmak üzere çok sayıda vatandaş izledi. Gün boyunca süren maçların ardından Ziganaspor ile Ünalanspor finale kaldı. Final maçı da berabere sonuçlanınca turnuvanın galibi penaltılarla belirlendi.

Turnuvanın sonuçlanmasının ardından düzenlenen kupa töreninde ise çocuklara kupa ve madalyaları verildi. Turnuvaya katılan tüm çocukları tebrik eden Başkan Yıldırım, “Benim gönlümde hepiniz şampiyonsunuz. Bütün takımlar şampiyon. Bütün gençler şampiyon. Bence bu ara tatilde, böyle spor aktivitesi ile meşgul olmanız hepiniz için çok değerli. Bizim için de çok değerli” dedi. Çocuklara bu tür turnuvalara sürekli katılma tavsiyesinde bulunan Başkan Yıldırım, “Buradan çok önemli şampiyonlar çıkması lazım. Büyük takımlarda, ulusal takımlarda ve uluslararası takımlarda sizler ilerde birer, iyi yetişmiş futbolcular olacaksınız inşallah. Ümraniye Belediyesi’nden size sonsuz katkı. Yeter ki siz iyi ahlaklı, düzgün sporcular yetişin” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından başta turnuvanın finalisti Ziganaspor ve diğer takımlara kupa ve madalyalarını veren Başkan Yıldırım, programın sonunda çocuklarla fotoğraf çektirdi.

FOTO GALERİ