ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

MİNİK KRAMPONLAR TURNUVADA TER DÖKTÜ

Tarih : 23 Ağustos 2021
MİNİK KRAMPONLAR TURNUVADA TER DÖKTÜÜmraniye Belediyesi, ilçedeki futbol okullarına yönelik bir turnuva düzenledi. 18 futbol okulunun katıldığı Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Ümraniyespor Futbol Okulu oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin sportif çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Nisan 2019’da göreve gelen İsmet Yıldırım ve ekibi, bugüne kadar sporla ilgili birçok önemli çalışma ve projeyi hayata geçirdi. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Ümraniye Gençlik ve Spor Kulübü, farklı branşlarda yurt içi ve yurt dışında büyük başarılar ortaya koydu. Ümraniye Belediyesi’nin spor alanında yakaladığı ivme birçok yeni faaliyete de kapı aralıyor. Ümraniye Belediyesi bu kapsamda, ilçede bulunan futbol okullarındaki, 9-10 yaş grubunda yer alan sporculara yönelik bir turnuva düzenledi. Dudulluspor tesislerinde düzenlenen Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nda 270 sporcu, 60 karşılaşma gerçekleştirdi.  Ümraniyespor Futbol Okulu turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Dudulluspor Futbol Okulu ikinci, Çekmeköy Akademi Futbol Okulu da üçüncü oldu.  Şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarının yanı sıra, 10’ar adet de futbol topu hediye edildi. Bireysel başarıların da ödüllendirildiği turnuvada, Karabekirspor Futbol Okulu’ndan Melih Ensar Seymen 13 gol ile “Gol Kralı”, Dudulluspor Futbol Okulu’ndan Sergen Yalçın “Turnuvanın En İyi Oyuncusu” ve Ümraniyespor Futbol Okulu’ndan Furkan Mete Kalyoncu ise “En İyi Kaleci” seçilerek, plaket aldı.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvaya, Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcuların velileri katıldı.

FOTO GALERİ