ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Millet Bahçesi’nde Karagöz ve Hacivat ile Covid-19 Eğitimi

Tarih : 09 Ekim 2020
Millet Bahçesi'nde Karagöz ve Hacivat ile Covid-19 EğitimiÜmraniye Belediyesi tarafından Ümraniye Millet Bahçesi’nde, Covid-19 ile mücadele kapsamında, çocukların salgınla ilgili bilinçlenmeleri amacıyla hafta sonunda tiyatro gösterileri düzenlenecek.

Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye Millet Bahçesi’nde, Covid-19 ile mücadele kapsamında, çocukların salgınla ilgili bilinçlenmeleri amacıyla hafta sonunda tiyatro gösterileri düzenlenecek.

Ümraniye Belediyesi, hafta sonlarında çocukların koronavirüs salgını ile ilgili bilinçlenmeleri için Ümraniye Millet Bahçesi’nde tiyatro gösterileri düzenleyecek. Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği programda, geleneksel Türk tiyatro figürlerinden olan “Karagöz ve Hacivat” ve “Nasrettin Hoca ile Keloğlan”, Cumartesi ve Pazar günleri çocuklarla buluşacak. Çocuklar tiyatro gösterileri ile eğlenirken bir taraftan da pandemiden korunma yollarını öğrenecek.

Tiyatro gösterileri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek.

 “Her Hafta Cumartesi ve Pazar”

10 Ekim 2020 Cumartesi

Saat:     12:00   Karagöz ve Hacivat

Saat:    15:00   Nasreddin Hoca – Keloğlan

11 Ekim 2020 Pazar

Saatler: 12:00   Karagöz ve Hacivat

Saat:    15:00   Nasreddin Hoca – Keloğlan