ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Millet Bahçesi Ümraniyelilere Hazırlanıyor

Tarih : 05 Mayıs 2020
Millet Bahçesi Ümraniyelilere HazırlanıyorKoronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereği kapatılan Ümraniye Millet Bahçesi yapılan yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor. Yapılan yenilikler arasında en çok çıplak ayaklara masaj yapılan refleksoloji parkuru ile mini golf sahaları dikkati çekiyor.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge gereği kapatılan Ümraniye Millet Bahçesi yapılan yeniliklerle vatandaşlar için hazırlanıyor. Yapılan yenilikler arasında en çok çıplak ayaklara masaj yapılan refleksoloji parkuru ile mini golf sahaları dikkati çekiyor.

Ümraniyeliler için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Ümraniye Millet Bahçesi koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında ziyarete kapatılmıştı. Bu süreçte çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi ekipleri, Millet Bahçesi'nde yenilikler yaptı. Bahçeye mini golf sahaları ile refleksoloji parkuru eklenirken, vatandaşlar özel olarak hazırlanan bu parkurda çıplak ayak ile yürüyerek ayak tabanlarına masaj yapacak.

Millet bahçesindeki bu çalışmaların yanında daha önceki doğalgazlı et pişirme ünitelerine ek olarak iki adet daha et pişirme ünitesi eklendi. Millet bahçesinin içerisinde bulunan eski ahşap oturma alanları da kaldırılarak yerine yenileri yapıldı. Vatandaşların gelemediği bu süreçte, millet bahçesinin genel bitki ve yeşil alan bakımlarının yanı sıra temiz ve pis su alt yapı çalışması ile dere ıslah çalışması da gerçekleştirildi.

İçerisinde bulunan bisiklet ve koşu parkurları ile sporseverlere de hitap eden Ümraniye Millet Bahçesi, bu süreçte eklenen mini golf sahaları ve yeni yapılan basketbol sahası ile ayrı bir güzellik kazandı. Ayrıca bu çalışmalar sırasında iki adet mescit, şadırvan ve tuvaletler de millet bahçesinin içerisinde yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Millet bahçesinin içerisinde şuan sosyal tesis inşaatı sürerken, otoyoldan gelen araçların sesini kesmek için ses perdesi yapılıyor.

FOTO GALERİ