Meslek Edindirme Kursları’nda Eğitimler Başladı

Tarih : 16 Ekim 2019
Meslek Edindirme Kursları'nda Eğitimler BaşladıÜmraniye Belediyesi’nin marka hâline gelen çalışmalarından biri olan Meslek Edindirme Kursları yeni dönemde eğitimlere başladı.

Ümraniye Belediyesinin önemli projelerinden biri olan ve her yıl yüzlerce insana mesleki yetenek kazandıran Meslek Edindirme Kursları’nda eğitimler başladı. Eğitimler 20 farklı merkezde devam ederken, eğitimler için bu yıl  bin 287 kişi kayıt yaptırdı. Eğitime katılanlara İğne oyası, işaret dili, örgü, giyim, mefruşat, el nakışı, giyim (tekamül), makine nakışı, çocuk gelişimi, rölyef, amigurimi, makrome, oyuncak bebek yapımı, pastacılık, yemek yapımı ve sunumu, feretiko, bilgisayar işletmenliği, modelistlik ve mefruşaf (tekamül) branşlarında kurslar veriliyor. Kursları başarı ile bitirenlere ise, Halk Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika ve katılım belgesi verilecek.