ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

MAHALLEDE ŞENLİK VAR BAŞLIYOR

Tarih : 28 Temmuz 2021
MAHALLEDE ŞENLİK VAR BAŞLIYORÜmraniye Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında eğlenceyi çocukların ayağına götürmek için gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinliği başlıyor. Çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve bir çok etkinlikle 7’den 70’e herkesi bir araya getirecek etkinlik, bu akşam saat 17.00’de Şehit Askeri Çoban İlkokul bahçesinde başlıyor.

Ümraniye Belediyesi tarafından çocukların eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri bu akşam başlıyor. Başta çocuklar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini bir araya getirmesi hedeflenen etkinliklerde çocuk konserleri, çocuk tiyatroları, yarışmalar, balon şov, illüzyon gösterileri, eğitici atölye çalışmaları, şişme oyun parkurları, kostümlü karakterler, palyaço, yüz boyama ve ikramlar yer alacak.

Çocuklar Doyasıya Eğlenecek

Tatilin vazgeçilmezi haline gelen "Mahallede Şenlik Var" etkinliği her gün bir mahallede saat 17.00’den 20.00’ye kadar kapılarını açık tutacak. Etkinlikler, 6 Eylül Pazartesi günü sona erecek. Birbirinden renkli ve eğlenceli oyun gruplarıyla konuklar, heyecanlı bir atmosfer yaşamış olacak.

“Mahallede Şenlik Var” etkinlik alanları ise şöyle;

 

FOTO GALERİ