ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Mahallede Şenlik Var Başlıyor

Tarih : 06 Ağustos 2020
Mahallede Şenlik Var BaşlıyorÜmraniye Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında eğlenceyi çocukların ayağına götürmek için gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” panayırı başlıyor. Çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve bir çok etkinlikle 7’den 70’e herkesi bir araya getirecek panayır, 10 Ağustos’ta start verecek.

Ümraniye Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında eğlenceyi çocukların ayağına götürmek için gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” panayırı başlıyor. Çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler ve bir çok etkinlikle 7’den 70’e herkesi bir araya getirecek panayır, 10 Ağustos’ta start verecek.

Ümraniye Belediyesi tarafından çocukların eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri 10 Ağustos tarihinde başlayacak. Başta çocuklar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini bir araya getirmesi hedeflenen etkinliklerde interaktif çocuk oyunları, balon şov, ilizyon gösterisi, Hacivat-Karagöz gösterisi, vantrolog gösterisi, müzik kukla tiyatrosu, çocuk tiyatrosu, ritim atölyesi ve karaoke etkinlikleri yer alacak. Etkinlikler koronavirüs salgını nedeniyle hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek.

“Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinin ilk üç günlük programı ise şöyle;

10 Ağustos 2020 Pazartesi      Şehit Askeri Çoban İlkokulu (Cemil Meriç Mahallesi)

11 Ağustos 2020 Salı                    Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu (Esenşehir Mahallesi)

12 Ağustos 2020 Çarşamba        Nurettin Topçu İlkokulu (Parseller Mahallesi)

FOTO GALERİ