Macar Yazar Bolek Zoltan Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Tarih : 12 Aralık 2019
Macar Yazar Bolek Zoltan Öğrencilerle Bir Araya GeldiMacar Yazar Bolek Zoltan Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları devam ediyor. Programa bu hafta Macaristan’da devlet nezdinde Müslümanların resmi temsilcisi konumunda olan Macar İslam Cemiyeti Başkanı Bolek Zoltan katıldı. Yazar Bolek Zoltan, Prof. Dr. Nabi Avcı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programda öğrencilerle bir araya gelerek unutulmaz bir sohbet gerçekleştirdi.

Bolek Zoltan programda, Türk-Macar dostluğunun geçmişten bugüne uzanan seyri ve bugünkü durumu hakkında bilgi aktardı. Zoltan’ın Türk-Macar dostluğuyla ilgili anlattıklarını öğrenciler büyük bir ilgiyle dinledi.