ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar’da “Edebiyat ve Medeniyet” Konuşuldu

Tarih : 24 Ekim 2019
Kültür-Sanat Okulda Başlar'da “Edebiyat ve Medeniyet” KonuşulduKültür-Sanat Okulda Başlar programı kapsamında Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, “Birbirine Bakan Aynalar: Edebiyat ve Medeniyet” konulu bir seminer düzenlendi.

Kültür-Sanat Okulda Başlar programı kapsamında Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, “Birbirine Bakan Aynalar: Edebiyat ve Medeniyet” konulu bir seminer düzenlendi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programı, bu hafta Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam etti. Programda Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Mehmet Tekin öğrencilere “Birbirine Bakan Aynalar: Edebiyat ve Medeniyet” konulu bir seminer verdi. Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Samsakçı’nın moderatörlüğünde düzenlenen seminerde, edebiyat ve medeniyet kavramları derinlemesine ele alındı.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, semineri büyük bir ilgiyle takip etti.

FOTO GALERİ