ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları İlgiyle Takip Ediliyor

Tarih : 24 Aralık 2019
Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları İlgiyle Takip Ediliyor Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programına Umut Öztürk, Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan konuk olarak katıldı.

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programına Umut Öztürk, Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan konuk olarak katıldı.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programları ilgiyle takip ediliyor. Alanında uzman olan isimlerin verdiği seminerler gençlere farklı bakış açıları kazandırarak sosyalleşmelerine vesile oluyor.

Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen Kültür-Sanat Okulda Başlar programının konukları Umut Öztürk, Mehmet Aydın ve Hopdedik Ayhan oldu. “Hayatımız İletişim” adlı seminerde radyocu Umut Öztürk gençlere; hayata nasıl pozitif bakılabileceği, sosyal iletişimde mutlu olmanın yolları ve beden dili konusunda bilgiler aktardı. Haber spikeri Mehmet Aydın ise öğrencilerle, etkili ve güzel konuşmayla ilgili bilgiler paylaştı. Radyocu Hopdedik Ayhan da sosyal medya kullanımı konusuna değindi.

“Hayatımız İletişim” adlı semineri Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilgiyle izledi.

FOTO GALERİ