Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor

Tarih : 08 Ocak 2020
 Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam EdiyorTarihçi-Yazar Osman Azman, Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında Asiye Ağaoğlu öğrencilerine seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müşterek olarak düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Farklı okullarda farklı konuklarla düzenlenen programlar öğrenciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Tarihçi-Yazar Osman Azman, Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Osman Azman öğrencilere, “Milli Kimlik ve Tarih Şuuru” adlı bir seminer verdi. Azman programda, milli kimlik ve buna bağlı gelişen tarih şuurunu, geçmişten günümüze örneklerle anlattı.

Asiye Ağaoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri Tarihçi-Yazar Osman Azman’ın verdiği semineri ilgiyle izledi.