Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor

Tarih : 13 Aralık 2019
Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam EdiyorAkademisyen Dr. Bahtiyar Aslan 75. Yıl Cumhuriyet Meslek Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında bir seminer verdi.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlemiş olduğu Kültür-Sanat Okulda Başlar programları devam ediyor. Bu kapsamda Akademisyen Dr. Bahtiyar Aslan 75. Yıl Cumhuriyet Meslek Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerine “Popüler Edebiyat ve Türkçe” isimli bir seminer verdi.

Dr. Bahtiyar Aslan seminerde öğrencilere popüler edebiyatın Türkçe’ye yansımalarını ele aldı. Program öğrencilerden büyük ilgi gördü.