ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor

Tarih : 29 Kasım 2019
Kültür-Sanat Okulda Başlar Programları Devam EdiyorAktivist Abdullah Kibritçi ve Yönetmen Emre Karapınar, Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi öğrencileriyle Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında bir araya geldi.

Aktivist Abdullah Kibritçi ve Yönetmen Emre Karapınar, Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi öğrencileriyle Kültür-Sanat Okulda Başlar programları kapsamında bir araya geldi.

Kültür-Sanat Okulda Başlar programları öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Alanında isim yapmış önemli kişilerle bir araya gelen lise öğrencileri, programlar vesilesiyle yeni ufuklar kazanıyor.

Aktivist Abdullah Kibritçi ve Yönetmen Emre Karapınar, Kültür-Sanat okulda Başlar programları kapsamında Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Afrika ve Ortadoğu’da Aile olmak adlı programda, “Aile Olmak” belgesellerinin üçüncüsü öğrencilere izlettirildi. Daha sonra Kibritçi ve Karapınar, izlenilen belgesel üzerine öğrencilere bilgiler aktardı. 

Ümraniye Merkez Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun bir ilgi ile takip ettiği program, Kibritçi ve Karapınar’ın öğrencilerin sorularına verdiği yanıtlarla son buldu.

FOTO GALERİ