ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KÜÇÜK ŞAMPİYONLAR ÜMRANİYE’NİN GURURU OLDU

Tarih : 29 Haziran 2021
KÜÇÜK ŞAMPİYONLAR ÜMRANİYE'NİN GURURU OLDUÜmraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tenisçileri Ayşe Nazlı Doğan ve Alara İveta Şişman 12 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi’nde büyük başarı göstererek, çiftler kategorisinde şampiyon oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin spor ve sporculara yönelik destek ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye bünyesinde bulunan Gençlik ve Spor Kulübü farklı branşlarda büyük başarılar ortaya koyarak her geçen gün adından daha sık bahsettiriyor. Spor denilince ilk akla gelen ilçelerden biri olan Ümraniye, yeni bir şampiyonlukla yeniden gururlandı. Bursa’da 21-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda ter döken tenisçiler Ayşe Nazlı Doğan ve Alara İveta Şişman, 1, 2 ve 3. Tur maçlarını kazanarak finale çıktı. Finalde galip gelen Doğan ve Şişman çiftler kategorisinde şampiyon olup, kupayı kaldırdı. Ayrıca, Ayşe Nazlı Doğan tekler müsabakasında da 3. oldu.

“Amatör ve profesyonel sporculara kapımız sonuna kadar açık”

Başkan İsmet Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Spor bir bireyin, hem fiziksel hem de ruhsal gelişimi açısından çok önemli. Ümraniye Belediyesi olarak her yaştan vatandaşımızı spora teşvik etme gayreti içindeyiz. Amatör ve profesyonel sporculara kapımız sonuna kadar açık. Kulübümüzün sporcuları farklı dallarda hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda mücadele ederek, önemli başarılar elde ediyor. Ayşe Nazlı ve Alara İveta kardeşimiz de kulübümüzde mücadele eden yüzlerce sporcumuzdan sadece ikisi. Gencecik yaşlarında böylesine önemli bir başarı kazanarak, bizleri gururlandıran yavrularımızı canıgönülden kutluyorum” dedi.

FOTO GALERİ