ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KİTAP FUARINDA HAFTA SONU YOĞUNLUĞU

Tarih : 27 Kasım 2021
KİTAP FUARINDA HAFTA SONU YOĞUNLUĞU2. Ümraniye Kitap Fuarı 8. gününde de binlerce ziyaretçiyi misafir etti. Okuyucular yayınevi stantlarında uzun kuyruklar oluşturarak, sevdikleri yazarlara kitaplarını imzalattı.

Geçtiğimiz hafta yapılan açılış töreniyle kitapseverlerin ziyaretine açılan Ümraniye Kitap Fuarı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Hafta sonu tatilini fırsat bilen binlerce okuyucu Santral Etkinlik Alanı’nda kurulu olan dev çadırı ziyaret ederek, alışveriş yaptı. Yayınları yakından inceleme fırsatı bulan okurlar, yazarlarla da bir araya gelerek kitaplarını imzalattı. Yoğun ziyaret nedeniyle uzun kuyrukların oluşmasına neden olan fuarda her yaş grubundan okuyucu yer aldı. Türkiye’nin önde gelen ve birçok alanda yayını bulunan yüzden fazla yayınevi, alışverişlerinde okurlara indirimde de bulundu. Açılışın ilk saatleriden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Ümraniye Kitap Fuarı, öğle saatlerinden itibaren hıncahınç doldu.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de fuarı ziyaret edenler arasındaydı. Başkan İsmet Yıldırım ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu Türkmen'e fuarda stantları gezerken eşlik etti.
Önemli İsimlerden Söyleşiler
2. Ümraniye Kitap Fuarı kapılarını açtığı 20 Kasım’dan beri farklı alanlarda Türkiye’nin önde gelen birçok ismini kitapseverlerle söyleşi ve imza ekinliklerinde bir araya getirdi. Mehmet Mazak “Şehir Kokusu”, Sadık Yalsızuçanlar “Edebiyat ve Roma”, Cihan Aktaş “Şair ve Gecekuşu”, Kaan Murat Yanık “Doğu Edebiyatı”, Yusuf Kaplan “Öncü Kuşak ve Medeniyet Tasavvuru” ve Mücahit Küçükyılmaz da “Yavuz’un Misyonu ve Barışı” isimli söyleşiler gerçekleştirdi.
Haşim Şahin, Özkan Öze, Seher Doğan, Halis Kuralay, Ünsal ünlü, Bilal Civelek, Ebubekir Subaşı, Erol Yalçın, Fatma Cengiz, İbrahim Bilgin, Mehmet Mazak, Nebahat Barış, Ömer Şahan, Tolga Akpınar, Tuğba Akbey İnan, Yusuf Asal, Betül Aksakal, Uğur Derman, Yasemin Zengin, Bayram Ali Çetinkaya, Adem Turan, Adnan Demircan, Ayla Aydemir, Dursunali Emecan, Erol Erdoğan, Fahrettin Gün, Gençosman Denizci, Güven Kemerkaya, Halis Mutlu, Hasan Gümüşoğlu, İsmail Kara, Kahraman Şakul, Mine Alpay Gün, Sadık Yalsızuçanlar, Sulhi Ceylan, Vahdettin İnce, Ali Sözer, Ali Akif Sivrikaya, Cihan Aktaş, Jan Devrim, Leyla İpekçi, Mustafa Duruş, Volkan Arslan, Recep Bilal Aksu, Siyami Boylu, Süheyla Poyraz, Tuğba Coşkuner, Kaan Murat Yanık, Ahmet Akarsu, Şule Köklü, Yusuf Kaplan, Ayşe Lanen Nurcan, Mücahit Küçükyılmaz, Yunus Emre Özsaray, Selvigül Şahin K. ve Süheyla Karaca da okuyucularıyla bir araya gelerek, kitaplarını imzaladı.
Ümraniye Kitap Fuarı yarın son kez kapılarını açacak.

FOTO GALERİ