ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

KADINLARIMIZ İLE BİR DÜNYA ANADOLU ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ ÜMRANİYE’DE AÇILDI

Tarih : 09 Mart 2021
KADINLARIMIZ İLE BİR DÜNYA ANADOLU ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ ÜMRANİYE'DE AÇILDIÜmraniye, Fotoğraf Sanatçısı Resul Çelik’in “Kadınlarımız ile Bir Dünya Anadolu” adlı açık hava fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi, 10 Mart akşamına kadar Alemdağ Caddesi’nde ziyarete açık olacak.

Ümraniye Belediyesi mart ayı kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Birbirinden değerli ismi ve etkinliği Ümraniyelilerle bir araya getiren Ümraniye Belediyesi, bu sefer de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir açık hava fotoğraf sergisi düzenledi. “Kadınlarımız ile Bir Dünya Anadolu” adlı serginin açılışını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptı. Alemdağ Caddesi’nin trafiğe kapalı olan kısmında açılan sergi Ümraniyelilerin ilgisiyle karşılandı. Başkan Yıldırım ayrıca, sergiyi gezen kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayarak, kendilerine karanfil verdi.

Türkiye’de ve yurt dışında açmış olduğu birçok fotoğraf sergisiyle tanınan Resul Çelik’in “Kadınlarımız ile Bir Dünya Anadolu” adlı fotoğraf sergisi 110 fotoğraftan oluşuyor. Türkiye’den ve dünyadan kadın fotoğraflarının ve eşsiz doğa manzaralarının yer aldığı sergi, 10 Mart’a kadar ziyarete açık olacak.

FOTO GALERİ