İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 10 Temmuz 2019
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Başkan Yıldırım'a ZiyaretÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Başakşehir Futbol Kulübünün kurulduğu günden itibaren tesislerden sorumlu Asbaşkan olarak yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan İsmet Yıldırım da, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Göksel Gümüşdağ’a teşekkür ederek Besmele-i Şerif’in yazılı olduğu bir tablo hediye etti.