İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti’nden Başkan İsmet Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 30 Nisan 2019
 İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti'nden Başkan İsmet Yıldırım'a Ziyaretİstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Tayyar Altıkulaç ve Rektör Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.