"İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM" ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YILDIRIM'LA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 02 Haziran 2021
"İŞİM VAR. OKULA GİDİYORUM" ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YILDIRIM'LA BİR ARAYA GELDİBaşkan İsmet Yıldırım, "İşim Var. Okula Gidiyorum" projesinde kayıtlı olan öğrencileri Ümraniye Belediyesi'nde misafir etti. Başkan Yıldırım, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Eğitim ve gençlerle ilgili önemli işler yapan Ümraniye Belediyesi, bir süre önce “İşim Var. Okula Gidiyorum” adlı projeyi hayata geçirmişti. Proje ekibi yoğun çalışmalar gerçekleştirerek, Ümraniye’de eğitimini yarıda bırakmış çocuk ve gençleri tespit ederek, projeye dâhil etme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Projeye kaydedilen gençler, hem yeniden okullarına kavuşuyor, hem de ileride çalışmak istedikleri iş alanında uzmanlaşma imkânına sahip oluyor.
"İşim Var. Okula Gidiyorum" öğrencileriyle bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım, genç misafirleriyle yakından ilgilenerek, onlara eğitimin ve bir mesleğe sahip olmanın öneminden bahsetti. Başkan Yıldırım ayrıca öğrencilerin sorularını da yanıtladı.