ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

İş Arayan ve İş Verenin Buluşma Noktası: İstihdam Merkezi

Tarih : 27 Haziran 2019
İş Arayan ve İş Verenin Buluşma Noktası: İstihdam MerkeziÜmraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlarla, personel ihtiyacı olan firmaları buluşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda mesleki eğitim almak isteyenleri meslek edindirme kurslarına yönlendirerek kariyer planlamalarına destek oluyor.

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlarla, personel ihtiyacı olan firmaları buluşturmaya devam ediyor. Aynı zamanda mesleki eğitim almak isteyenleri meslek edindirme kurslarına yönlendirerek kariyer planlamalarına destek oluyor.

İşsizlik sorununa çözüm üretmek ve çözüme katkıda bulunmak amacıyla; Ümraniye Belediyesi Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi, iş arayan vatandaşlar ile işveren firmaları bir araya getiriyor. Bu kapsamda; İstihdam Merkezi’ne başvuru yapan vatandaşların; ilk etapta kariyer planlaması, istediği ve yapabileceği işler belirleniyor. İstihdam Merkezi’nin güncel sitesinde, en uygun firmalar seçilerek iş başvurusuna yönlendiriliyor. Firmalar ve iş arayan vatandaşlar istihdam.umraniye.bel.tr internet sitesi üzerinden istedikleri filtrelemelerle kendilerine en uygun işleri ve personelleri bulabiliyor. Ayrıca Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi tarafından, vatandaşlara mesaj ile iş görüşmesi hatırlatmaları yapılıyor. İstihdam Merkezi çalışanları, toplu iş görüşmelerinde, iş arayan ile işveren firmaları buluşturma noktasında vatandaşları da yalnız bırakmıyor.

İşsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamak amacıyla Ümraniye ve İstanbul’un diğer bütün ilçelerinde yaşayan vatandaşları firmalarla buluşturan İstihdam Merkezi’ne; 2019 yılında 6155 iş arayan ve 155 firma kaydı yapıldı. Bunun yanı sıra; 8373 ilana yönlendirilen binlerce vatandaşın, kurumsal firmalarda iş başı yapması sağlandı.

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi’nin sunduğu hizmetlerden yararlanmak isteyenler istihdam.umraniye.bel.tr adresinden firma veya iş arayan olarak kayıt yapabilir. Gerekli bilgiler doldurulduktan sonra, aranılan uygun personel ya da en uygun işe başvuruda bulunabilirler.

 

FOTO GALERİ