ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

HUZUR MAHALLESİ’NDE 5 ÇAYI

Tarih : 14 Ekim 2021
HUZUR MAHALLESİ'NDE 5 ÇAYIBaşkan İsmet Yıldırım, “Başkanla 5 Çayı” programı kapsamında Huzur mahalle sakinleriyle Selviler Parkı’nda bir araya geldi. Başkan Yıldırım, vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayarak, belediye hizmetleriyle ilgili bilgi verdi.

“Başkanla 5 Çayı” programı bu hafta Huzur Mahallesi’nde bulunan Selviler Parkı’nda yapıldı. Başkan Yıldırım, gerçekleşen programda vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Belediye yöneticilerinin de katıldığı programda, vatandaşlarla görüşme yapılarak talep ve önerileri kayıt altına alındı. “Başkanla 5 Çayı” buluşmalarında kayıt altına alınan konular ilgili birimlere yönlendirilerek, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Başkan İsmet Yıldırım, vatandaşların sorularına cevap vererek, Ümraniye Belediyesi’nin hem Huzur Mahallesi’nde, hem de ilçe genelinde yaptığı çalışmalar ve hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Yıldırım mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli komşularımıza daha iyi hizmet sunabilmek için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Her şey daha iyi bir Ümraniye için. Biz büyük bir aileyiz. Buluşmamıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkanla 5 Çayı” programında vatandaşlara çay ve simit ikram edildi. Ayrıca çocuklar için de, ikramda bulunularak, etkinlikler düzenlendi. 

FOTO GALERİ