ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Hipokrat Yemini Adlı Oyun İzleyenlerden Büyük Alkış Aldı

Tarih : 30 Aralık 2019
Hipokrat Yemini Adlı Oyun İzleyenlerden Büyük Alkış AldıProf. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Hipokrat Yemini adlı oyun Ümraniyeli sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Hipokrat Yemini adlı oyun Ümraniyeli sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Sahnelenen tiyatro oyunları Ümraniyeliler tarafından ilgiyle izleniyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde tek perdelik Hipokrat Yemini adlı komedi türünde bir oyun sahnelendi.

Doktorlara şiddetin arttığı bir hastanede şiddete maruz kalan iki doktor görevlerinden istifa etmek ister. Ancak başhekim istifalarını kabul etmez ve onları ücretli izne çıkarır. Daha önce doktorlara şiddet uygulayan iki kişiyi hastanede işe alır ve bu sırada hastane teftişten geçer. Başhekim, iki personelden doktor rolüne girerek hastaları oyalamasını ister. Olaylar patlak verir. Sahte doktorlar, gerçek ve izinde olan doktorlarca işletilir. Hasta kılığında hastaneye gelen Mavi Kumpanya sanatçıları da iki personele zor anlar yaşatırlar. Sahte doktorlar şiddete maruz kalır. Gelişen olaylar ve oynanan oyunlar, başhekimin acı intikamıdır.

Bol kahkahalı oyun salondan büyük alkış aldı.

FOTO GALERİ