ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

HEYECANLA BEKLENEN SPOR KURSLARINDA DERSLER BAŞLADI

Tarih : 15 Eylül 2021
HEYECANLA BEKLENEN SPOR KURSLARINDA DERSLER BAŞLADISağlıklı bir nesil ve toplum için binlerce sporcu yetiştirmeyi amaçlayan Ümraniye Belediyesi, herkesin büyük bir heyecanla beklediği spor kurslarını 15 Eylül Çarşamba itibariyle başlattı.

Hareketli Birey Sağlıklı Toplum

Gelişen teknoloji ile birlikte, yetişkinler gibi çocuklar da hareketsizliğe alışmış durumdalar. Daha ilk yaşlarından itibaren televizyon, tablet, bilgisayar ve cep telefonu ile tanışan çocuklar, Covid-19 sebebiyle de evlerinden hiç çıkmadan vakit geçirdi. Şimdi de ilçe sakinleri, Ümraniye Belediyesi’nin açtığı spor kursları sayesinde eski hareketli günlerine kavuşacak. Büyük bir heyecanla beklenen 28 branşta çocuk ve yetişkinlere eğitimlerin verileceği kurslar 15 Eylül Çarşamba başladı.

 Haydi Spor’a

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, belirlenen kurs merkezlerinde; basketbol, bisiklet, boks, fitness, futbol, güreş, jimnastik, judo, karate, kick-boks, masa tenisi, okçuluk, özel gereksinimlere fiziksel etkinlikler, paralimpik okçuluk, pilates, çocuk pilates, pilates modifiye, taekwondo, tenis, voleybol, wushu, yoga streching, yüzme, zumba ve çocuk zumba gibi branşlarda ve POMEM, spor lisesi ve BESYO hazırlık kurslarında da eğitim başladı.