ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

HEM EĞİTEN HEM DE EĞLENDİREN OKUL BAŞLADI

Tarih : 28 Temmuz 2021
HEM EĞİTEN HEM DE EĞLENDİREN OKUL BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce çocuğun yaz tatilini daha keyifli ve verimli geçirmesine imkân sağlayan Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda eğitimler başladı.

Ümraniye Belediyesi, çocuk ve gençlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında, uzun yıllardır düzenlenen Bilge Çocuk Yaz Okulu yüzlerce öğrencinin yaz tatilini daha faydalı ve kaliteli geçirmesine olanak sağlıyor. 4-5-6. sınıf öğrencilerinin (4 sınıfa geçmiş, 6. sınıfı bitirmiş) kabul edildiği Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda bu yıl; adabımuaşeret, tiyatro, akıl ve zekâ oyunları, el işi, sinema ve ebru gibi dersler yer alıyor. Bu eğitimlerin yanında, çocuklar haftada bir gün Ümraniye Millet Bahçesi’nde golf oynayıp, piknik etkinliğinde de katılacak. Öğrenciler ayrıca, kültürel bilinç oluşması için Ümraniye Belediyesi Okçuluk Kulübü ve İstanbul’un tarihi mekânlarını da ziyaret edecek.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde Necip Fazıl Kültür ve Eğitimi Merkezi’nde gerçekleşen eğitimler hafta içi her gün olacak şekilde düzenlendi. Bilge Çocuk Yaz Okulu’nda öğrencilere Ümraniye Belediyesi tarafından servis ve yemek ikramı da yapılıyor. 

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bilge Çocuk Yaz Okulu’muz 26 Temmuz itibariyle faaliyetlerine başlamış bulunuyor. Bu okul sayesinde öğrencilerimiz yaz tatilini güzel bir şekilde geçirecek. Sosyal ve kültürel olarak çocuklarımıza büyük katkı sağlayacak olan Bilge Çocuk Yaz Okulu’nun hayırlı olmasını diliyorum. Umarım evlatlarımız keyifli ve yararlı bir tatil geçirirler” dedi.

FOTO GALERİ