‘Gündem Sohbetleri’ Tüm Hızı ile Sürüyor

Tarih : 15 Ekim 2019
‘Gündem Sohbetleri' Tüm Hızı ile SürüyorÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gündem Sohbetleri’ tüm hızı ile sürerken, programın bu haftaki konuğu Psikolojik Danışman ve Yazar Mehmet Konuk oldu.

‘Gündem Sohbetleri-Hayatın İçinden’ programları tüm hızı ile sürerken, yeni konu ve konuklarla düzenlenen programlar da ilgi odağı olmaya devam ediyor. Cemil Meriç Gençlik, Kültür ve Eğitim Merkezinde düzenlenen programın bu haftaki konuğu Psikolojik Danışman ve Yazar Mehmet Konuk oldu. Psikolojik Danışman ve Yazar Mehmet Konuk, katılımcılara “Hedef Belirleme ve Kariyer Planlama” adlı bir konferans verdi. Konuk’un kariyer planlamasıyla ilgili bilgiler paylaştığı program, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.