ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi’nde Eğitimler Yakında Başlıyor

Tarih : 01 Kasım 2019
 Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi'nde Eğitimler Yakında BaşlıyorÜmraniye Belediyesi tarafından ilk kez hayata geçirilecek olan Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi’nde eğitimler, yakın zamanda başlayacak.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilk kez hayata geçirilecek olan Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi’nde eğitimler, yakın zamanda başlayacak.

Ümraniye Belediyesi kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi’nde dersler, yakın zamanda başlayacak. Tiyatro, resim, drama, diksiyon, kısa film, karikatür ve fotoğrafçılık branşlarında eğitim verilecek olan akamedi için kayıtlar devam ediyor. Yetişkinlerin ve çocukların eğitim alabileceği Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi’nde dersler branşlarına göre hafta içi ve hafta sonu yapılacak. Belirli bir kontenjan dahilinde gerçekleştirilecek kurslara katılan öğrenciler, bazı branşlara da yetenek sınavıyla kabul edilecek. Yıl boyunca devam edecek olan eğitimlerin sonunda öğrencilere katılım belgesi verilecek.

 Görsel Sanatlar ve Drama Akademisi eğitimleri Necip Fazıl Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.