ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

GENÇLER SORDU BAŞKAN CEVAPLADI

Tarih : 11 Şubat 2021
GENÇLER SORDU BAŞKAN CEVAPLADIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organize ettiği “Gençler Soruyor Başkan Yanıtlıyor” isimli programda gençlerin sorularını yanıtlayarak, tecrübelerini paylaştı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organize ettiği “Gençler Soruyor Başkan Yanıtlıyor” isimli programda gençlerin sorularını yanıtlayarak, tecrübelerini paylaştı.

Gençlere önem veren, onlarla sık sık bir araya gelen ve onların iyi yetişmeleri için her türlü desteği veren Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği programda gençlerle buluştu. Programda öğrencilerin sorularını büyük bir içtenlikle cevaplayan Başkan Yıldırım, “Çocukluk yıllarını, eğitim hayatını, iş disiplini ve prensiplerini, spora olan ilgisini ve Ümraniye’ye yaptığı, yapacağı yatırımları anlattı. Konuşmasına tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’a değinerek başlayan Başkan İsmet Yıldırım, Türkiye’nin bu süreci çok iyi yönettiğini belirterek, “Devletimiz, milletimiz ve belediyemiz gerekli tedbirleri alarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Öte yandan Başkan İsmet Yıldırım, gençlere hayatları boyunca adaletli olmayı, yalan söylememeyi ve tembel olmamayı da tavsiye etti.

İYİ İNSAN OLMAK ÇOK ÖNEMLİ

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Önce iyi bir insan olmak için uğraşmamız gerekiyor. Allah’ın emir ve yasaklarını yerine getirmeliyiz. Prensipli, düzenli çalışmak, spor yapmak ve sanat dallarından bazılarıyla ilgilenmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

HER ŞEYİN BAŞI EĞİTİM

Eğitimin önemine değinen Başkan İsmet Yıldırım, "Tüm ilçelerde olduğu gibi Ümraniye’de de okullara ihtiyaçlarımız var. Şuanda mevcut durumu iyi olmayan okullarımızı yenileyerek spor salonları, konferans salonlarıyla tam donanımlı hale getireceğiz. Bu yıl içerisinde toplamda yaklaşık 10 okul yapacağız inşallah" dedi.

HAYATI GÜZEL YAŞAYIN

Haftanın iki günü yürüyerek, iki günü de yüzerek spor yaptığını belirten Başkan İsmet Yıldırım, "Herhangi bir spor dalıyla muhakkak ilgilenin. Kendinize önem verin. Hayat güzel. Hayatı güzel yaşayın” diyerek öğrencilere soruları için teşekkür etti.

Öğrencilere tecrübelerini anlatan Başkan İsmet Yıldırım, programın sonunda telefon numarasını öğrencilerle paylaşarak, ne zaman isterlerse kendisini arayabileceklerini ifade etti. Öte yandan Başkan İsmet Yıldırım, bu buluşmaların önümüzdeki günlerde farklı noktalarda gerçekleşmesi için ayrıca gençlere söz verdi.

FOTO GALERİ