ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

GENÇ BEYİNLER YENİ FİKİRLER

Tarih : 01 Eylül 2021
GENÇ BEYİNLER YENİ FİKİRLERÜmraniye Belediyesi’nden gençleri heyecanlandıracak bir proje daha! Gençlerin, kendilerine ve yaşadıkları kente değer katmalarına imkân tanımak için 15-35 yaş arasındaki kişilerin konu sınırlaması olmadan katılabilecekleri “Genç Fikirler” Proje Yarışması başvuruları başladı.

Bir milletin geleceğe dair en kıymetli hazinesinin gençlik olduğunun bilinciyle hareket eden ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Ümraniye Belediyesi, bu kez de “Genç Fikirler” Proje Yarışması ile adından bir kez daha sıkça söz ettirecek. Yarışma ile her kesimden gençlerle diyalog kurulabilecek ve gençler yaşadıkları şehirle ilgili sorumluluk alıp, söz söyleyebilecek. Konu sınırlamasının olmadığı proje yarışması başvuruları, 1 Eylül-30 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kendine Güvenen Tüm Gençleri Bekliyoruz

  • “Genç Fikirler” Proje Yarışması için 15-35 yaş arası Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor.
  • Yarışmacılar, yarışmaya bireysel olarak veya en fazla 3 kişiden oluşan ekiplerle katılabilir.
  • Başvurular https://ebelediye.umraniye.bel.tr/Proje/Basvuru üzerinden yapılacak, ayrıca elden dosya teslimi yapılmayacaktır.
  • Bir kişi veya grup en fazla 2 proje ile başvuruda bulunabilir.
  • Yarışmada konu sınırlaması yoktur. Ancak yasal olarak belediyenin görev alanına girmeyen konular kapsam dışıdır.
  • Daha önce herhangi bir yarışmaya katılarak ödül kazanmış projelerle başvuru yapılamaz.

 

Yetenekli Gençlerin Fikirlerine Ödüllerimiz

Birbirinden özel fikirlerin ödüllendirileceği günde birinciye 10.000 TL, ikinciye 7.000 TL, üçüncüye 5.000 TL, mansiyona ise 1.000 TL para ödülü verilecek.