Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları Başlıyor

Tarih : 14 Haziran 2019
Geleneksel Sünnet Şöleni Kayıtları BaşlıyorÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtları 15 Haziran’da başlayıp 25 Haziran’da sona eriyor. Tüm çocukları sünnet şölenine bekliyoruz.

Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında binlerce çocuk sünnet ettirilecek. Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve kayıtları 15 Haziran’da başlayıp, 25 Haziran’da sona erecek olan şölene tüm Ümraniyeli çocuklarımızı davet ediyoruz.

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler kayıt için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret edip, detaylı bilgi almak için 444 9 822 nolu numarayı arayabilir.