GARA ŞEHİDİNİN AİLESİNE BAŞKAN YILDIRIM’DAN TAZİYE ZİYARETİ

Tarih : 18 Şubat 2021
GARA ŞEHİDİNİN AİLESİNE BAŞKAN YILDIRIM'DAN TAZİYE ZİYARETİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Pençe Kartal-2 Harekâtı’nda Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde şehit olan 13 kişiden biri olan Sedat Yabalak’ın Ümraniye’de ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Ümraniye Müftüsü Muharrem Gül, Terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki Gara’da kalleşçe şehit ettiği 13 kişinin arasında bulunan Mersinli Polis Memuru Sedat Yabalak’ın Ümraniye’de ikamet eden ailesini evinde ziyaret ederek, şehidimizin eşi Burcu Yabalak’a başsağlığı diledi.