ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Enerji Bakanı Dönmez, 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

Tarih : 11 Kasım 2019
Enerji Bakanı Dönmez, 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısına Katıldıİstanbul 1. Bölge Belediye Başkanları toplantısı, Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

İstanbul 1. Bölge Belediye Başkanları toplantısı, Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katılımı ile gerçekleştirildi.

İstanbul 1. Bölge Belediye Başkanları, Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ümraniye Millet Bahçesi’nde yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı katıldı. Toplantıda Anadolu yakasındaki AK Partili belediyelerin çalışmaları ele alındı.

Toplantının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve toplantıya katılan belediye başkanları Ümraniye Millet Bahçesi’ni gezdi. Bakan Dönmez, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’dan millet bahçesi ile ilgili bilgi aldı.

FOTO GALERİ