ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Elmalıkent’te Yol Bakım Çalışmaları Başladı

Tarih : 11 Ağustos 2020
Elmalıkent'te Yol Bakım Çalışmaları BaşladıÜmraniye Belediyesi’nin pilot uygulama olarak mahalle bazlı başlattığı yol bakım ve onarım çalışmaları Elmalıkent Mahallesi’nde sürüyor. Belediye ekipleri, mahallede belirlenen 75 noktada çalışma başlattı.

 

Ümraniye Belediyesi’nin pilot uygulama olarak mahalle bazlı başlattığı yol bakım ve onarım çalışmaları Elmalıkent Mahallesi’nde sürüyor. Belediye ekipleri, mahallede belirlenen 75 noktada çalışma başlattı.

Ümraniye Belediyesi bir süre önce pilot bir uygulama yaparak mahalle bazlı yol bakım ve kaldırım çalışması başlatmıştı. Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ulaşım ve Altyapı ekipleri çalışmalarını bu hafta da Elmalıkent Mahallesi’nde sürdürüyor. Mahallede 75 noktada tespit edilen yol ve kaldırım sorunları, ekipler tarafından tek tek çözülerek vatandaşların kullanımına sunulacak. Eş zamanlı olarak mahallenin farklı noktalarında yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Ümraniye Belediyesi ekipleri daha önce de benzeri bir çalışmayı Yamanevler Mahallesi ile Atakent Mahallesi’nde yapmıştı. Aynı çalışmalar ilerleyen zamanlarda Ümraniye’deki tüm mahallelerde gerçekleştirilecek.

FOTO GALERİ