ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Elmalıkent Spor Merkezi Açılıyor

Tarih : 11 Haziran 2020
Elmalıkent Spor Merkezi AçılıyorÜmraniye Belediyesi tarafından Elmalıkent Mahallesi’nde kısa sürede hazır hale getirilen Elmalıkent Spor Merkezi, Pazartesi günü açılıyor. Fitness ve pilates branşlarında hizmet verecek spor merkezinden 16 yaş üstü tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından Elmalıkent Mahallesi’nde kısa sürede hazır hale getirilen Elmalıkent Spor Merkezi, Pazartesi günü açılıyor. Fitness ve pilates branşlarında hizmet verecek spor merkezinden 16 yaş üstü tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

Ümraniyeliler, Ümraniye Belediyesi’nin spora yönelik yaptığı çalışmalarla yeni bir spor merkezine kavuşuyor. Adem Yavuz Caddesi’nde kısa sürede hazır hale getirilen Elmalıkent Spor Merkezi, Pazartesi günü vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Fitness ve pilates branşlarında 400 metrekarelik alanda hizmet verecek spor merkezinde, danışma alanı, güvenlik odası, soyunma odası, wc duş, kardiyo alanı, adaptasyon alanı ve fonksiyonel alanlar yer alıyor. Bir saatlik dilimlerde aynı anda 30 kişiye hizmet verebilecek olan spor merkezinde 2 bayan 2 bay fitness antrenörü, 3 danışma, 1 temizlik görevlisi ve güvenlik personeli görev alacak.

Öte yandan spor merkezinde üyelere özel olarak kas, yağ, su ölçümleri yapılacak ve kişiye özel antrenman programı uygulanacak.

FOTO GALERİ