ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Tarih : 06 Nisan 2021
ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENMEYE DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, daha temiz bir Ümraniye için gece gündüz çalışarak, 2019’dan bu yana ilçede bulunan 7.174 adet çöp konteynerinin tamirat ve boyamalarını yaptı.

Ümraniye’nin cadde ve sokaklarında temizlik çalışmaları gündüz olduğu gibi gece de sürerken, pandemi sürecinde temizliğin önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de ilçede hummalı bir şekilde yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra çöp konteynerlerinin bakım ve onarımını da yapmaya devam ediyor. Bölge şefinin sahada yaptığı çalışmalarda tespit ettiği aksaklıklar veya Çözüm Merkezi ile Sosyal Medya hesapları üzerinden gelen talep ve şikâyet üzerine konteynerlerin; tamirat ve boyama gibi işlemleri yapılıyor. 2019'dan bu yana toplamda 7.174 adet çöp konteynirin bakım ve onarımı gerçekleştirildi.