ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çocuklar Tiyatroda Mutlu Bir Hafta Sonu Geçirdi

Tarih : 21 Ekim 2019
Çocuklar Tiyatroda Mutlu Bir Hafta Sonu GeçirdiÜmraniye Belediyesi’nin düzenlediği çocuk tiyatroları bu hafta da yoğun ilgi gördü. Çocuklar sahnelenen oyunları izleyerek keyifli bir zaman geçirdi ve haftanın yorgunluğunu attı.

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği çocuk tiyatroları bu hafta da yoğun ilgi gördü. Çocuklar sahnelenen oyunları izleyerek keyifli bir zaman geçirdi ve haftanın yorgunluğunu attı.

Hafta boyunca okullarında ter döken çocuklar, hafta sonları Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro oyunlarında nefes aldı. Sahnelenen oyunları izleyerek keyifli bir gün geçiren çocuklar, eğlenceli oyunlarla gülerek stres attı. Çocuklar, Prof. Dr. Necmettin Kültür Merkezi’nde Zaman Tüneli adlı müzikli kukla gösterisini, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde Karagöz Denizler Altında adlı Hacivat-Karagöz gösterisini, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde ise Sevimli Orman Macerası adlı çocuk oyununu izleme fırsatı buldu. Çocuklardan büyük alkış alan oyunlar, önümüzdeki haftalarda devam edecek.

FOTO GALERİ