Çocuklar Tiyatro Oyunlarıyla Keyifli Bir Hafta Sonu Geçirdi

Tarih : 04 Kasım 2019
Çocuklar Tiyatro Oyunlarıyla Keyifli Bir Hafta Sonu GeçirdiÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk tiyatroları, yine yoğun ilgi gördü. Oyunları izlerken doyasıya eğlenen çocuklar, mutlu bir hafta sonu geçirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından hafta sonları düzenlenen tiyatro oyunları, Ümraniyeli çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Sahnelenen oyunları izlemek için kültür merkezlerine gelen çocuklar, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde Sakar Zeze, Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde Karınca Hikâyesi, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde ise Pati Sokağı adlı oyunlar sahnelendi. Üç oyun da çocuklardan büyük alkış aldı.