ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Çocuklar Parklarda Daha Güvende Oynayacak

Tarih : 29 Eylül 2020
Çocuklar Parklarda Daha Güvende Oynayacak Ümraniye’deki parklarda çocukların daha güvenli bir şekilde oynaması için çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, parklara güvenlik kamerası yerleştirmeye devam ediyor. Son yapılan çalışmalarla Ümraniye’deki 79 parka güvenlik kamerası takıldı.

 

Ümraniye’deki parklarda çocukların daha güvenli bir şekilde oynaması için çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, parklara güvenlik kamerası yerleştirmeye devam ediyor. Son yapılan çalışmalarla Ümraniye’deki 79 parka güvenlik kamerası takıldı.

Çocukların parklarda daha güvenli oynaması için çalışmalarını sürdüren Ümraniye Belediyesi, şuana kadar bir çok parka güvenlik kamerası yerleştirdi. Belirli bir plan dahilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Gül Parkı, Şahinbey Parkı ve Dumlupınar Parkı’nda bir çalışma yaparak güvenlik kameralarının montajını gerçekleştirdi. Yapılan son montaj çalışmaları ile Ümraniye’deki 79 büyük parka güvenlik kamerası yerleştirilmiş oldu. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmaları sürdürecek olan Ümraniye Belediyesi, çocukların güvenle parklarda oynaması için toplamda 118 parka güvenlik kamerası yerleştirmeyi hedefliyor.

FOTO GALERİ