ÇOCUKLAR PARKLARDA ARTIK DAHA GÜVENLİ

Tarih : 15 Nisan 2021
ÇOCUKLAR PARKLARDA ARTIK DAHA GÜVENLİÜmraniye Belediyesi, yerleştirdiği Mobese kameraları sayesinde 24 saat boyunca parkları izleyebiliyor. Bu sayede çocukların daha güvenli bir şekilde oyun oynaması sağlanıyor.

Ailelerin ve çocukların kendilerini daha güvende hissetmeleri için Ümraniye Belediyesi önemli bir çalışmaya imzasını attı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordinesinde 119 parka yerleştirilen 516 Mobese kamerası ile parklar 7 gün 24 saat boyunca izlenebiliyor. Kayıt altına alınan parkların görüntüsü 1 ay boyunca sistemde kalabiliyor. Böylelikle ilçedeki parklarda yaşanabilecek herhangi bir soruna müdahale etme hızı daha çabuk olacak.