Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye’de Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Tarih : 12 Haziran 2019
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Başkan İsmet Yıldırım Ümraniye'de Esnaf Ziyaretinde BulunduÇevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte, Ümraniye’deki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Mahalle esnafları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Murat Kurum ve Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkürlerini sundu. Bakan Murat Kurum ve Başkan Yıldırım ise esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Esnaf ziyaretinin ardından Bakan Kurum ve Başkan Yıldırım ev ziyaretinde de bulundu. Ziyaretlerde Bakan Murat Kurum ve Başkan Yıldırım’a AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Ethem Koyuncu da eşlik etti.